Previous slide
Next slide

borgo di charme a picco sul lago

Weg van de drukte en te midden van de schoonheid van een typisch Italiaans middeleeuws dorpje

Tritone

Zes persoons hoekwoning. Op de begane grond bevinden zich een royale woonkamer met een aangrenzende open keuken en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Vanuit zowel de woonkamer als de keuken heb je toegang tot een hoger gelegen overdekt terras met aangrenzende privé tuin aan de voorzijde. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met douche, toilet, bidet en wastafel ondergebracht. De master bedroom en de tweede slaapkamer bieden toegang tot een royaal terras. De derde slaapkamer heeft toegang tot een kleine afgescheiden binnenplaats aan de achterzijde. Op de ruime overloop is een bergruimte voorzien waar onder meer koffers en/of reistassen kunnen worden opgeborgen.

Tritone heeft een eigen parkeerplaats op de parking van de residentie.

Totale woonoppervlak incl. terrassen: ca. 162 m²

Buiten:

  • Begane grond terras
  • Privé tuin aan de voorzijde
  • Groot terras op eerste etage
  • Kleine privé achtertuin

Meer info over de villa’s van Borgo Al Tempo Perduto

SFEERIMPRESSIE VAN TRITONE

Booking portals

Boek uw verblijf bij ons rechtstreeks en bespaar minstens 20%!

Misschien heeft u ons gezien op een van de bekende booking portals en bent u toen gaan googelen en zo op onze website terecht gekomen? Super! Hier treft u alle informatie waar u naar op zoek bent én boekt u uw verblijf bij ons direct! Met rechtstreeks boeken bespaart u minimaal 20%.

Hoe dat kan?

Denk aan de commissies die de booking portals hanteren. En de toeslagen die ze rekenen voor bijvoorbeeld ‘gratis’ annuleren tot 30 dagen voor check-in datum. De miljarden-winsten die ze maken komen ergens vandaan.

Bent u een Genius?

Maar u denkt misschien, ik krijg korting. Nou, dat lijkt maar zo. Deze korting wordt uiteraard eerst bij de prijs opgeteld. Een booking-portal kán geen korting geven. Zij zijn immers niets meer dan een tussenpersoon. De ‘korting’ komt dus van de accommodatie en die verdisconteert deze vooraf in zijn prijzen. Bent u een echte genius, dan boekt u rechtstreeks!

Een voordeel van €400 tot €500

U bespaart op een verblijf van een week in het hoogseizoen al snel zo’n vier tot vijfhonderd euro. Daar gaat u toch liever iets leuks voor doen tijdens uw vakantie! Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk etentje in een van de toprestaurants in Gargnano of elders aan het Gardameer of een leuke outdoor activiteit? U vindt een complete up-to-date lijst van onze aanbevelingen in de info-map van uw vakantiehuis.