Previous slide
Next slide

borgo di charme a picco sul lago

Weg van de drukte en te midden van de schoonheid van een typisch Italiaans middeleeuws dorpje

Ariston

Zes persoons tussenwoning. Op de begane grond bevinden zich een royale woonkamer met grote ramen en aangrenzend groot terras met panoramisch uitzicht, een open keuken met groot kookeiland. Vanuit de keuken toegang tot de tuin aan de zijkant en achterkant. Een badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer met douche, toilet, bidet en wastafel ondergebracht.

De villa beschikt over twee ingangen, één aan de voorkant en één aan de achterkant.

Ariston heeft een eigen parkeerplaats op de parking van de residentie.

Totale woonoppervlak incl. terras: ca.159 m²

Buiten:

  • Aan voorzijde, op begane grond niveau, ideaal gelegen groot terras met prachtig uitzicht op het meer
  • Afgescheiden privé tuin aan de achterzijde en zijgevel

Meer info over de villa’s van Borgo Al Tempo Perduto 

SFEERIMPRESSIE VAN ARISTON

Booking portals

Boek uw verblijf bij ons rechtstreeks en bespaar minstens 20%!

Misschien heeft u ons gezien op een van de bekende booking portals en bent u toen gaan googelen en zo op onze website terecht gekomen? Super! Hier treft u alle informatie waar u naar op zoek bent én boekt u uw verblijf bij ons direct! Met rechtstreeks boeken bespaart u minimaal 20%.

Hoe dat kan?

Denk aan de commissies die de booking portals hanteren. En de toeslagen die ze rekenen voor bijvoorbeeld ‘gratis’ annuleren tot 30 dagen voor check-in datum. De miljarden-winsten die ze maken komen ergens vandaan.

Bent u een Genius?

Maar u denkt misschien, ik krijg korting. Nou, dat lijkt maar zo. Deze korting wordt uiteraard eerst bij de prijs opgeteld. Een booking-portal kán geen korting geven. Zij zijn immers niets meer dan een tussenpersoon. De ‘korting’ komt dus van de accommodatie en die verdisconteert deze vooraf in zijn prijzen. Bent u een echte genius, dan boekt u rechtstreeks!

Een voordeel van €400 tot €500

U bespaart op een verblijf van een week in het hoogseizoen al snel zo’n vier tot vijfhonderd euro. Daar gaat u toch liever iets leuks voor doen tijdens uw vakantie! Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk etentje in een van de toprestaurants in Gargnano of elders aan het Gardameer of een leuke outdoor activiteit? U vindt een complete up-to-date lijst van onze aanbevelingen in de info-map van uw vakantiehuis.