Previous slide
Next slide

borgo di charme a picco sul  lago

Weg van de drukte en te midden van de schoonheid van een typisch Italiaans middeleeuws dorpje

Ligging en klimaat

Muslone is een klein bergdorpje, behorend bij Gargnano (spreek uit als Garnjano), gelegen te midden van de westelijke oever van het Gardameer. Gargnano is voor velen een van de mooiste plekken aan het meer. Het is een verzameling van 13 kleine gehuchten en ligt in een schitterend Mediterraan landschap. Ondanks de vele toeristen die jaarlijks het Gardameer bezoeken, is de regio Gargnano vrijwel onaangetast gebleven door het toerisme.

Muslone, een van deze 13 gehuchten, is tegen de berg aan gebouwd en ligt op ca. 450m boven zeeniveau. Het Gardameer zelf ligt op ca. 60m hoogte. Dankzij de iets hogere ligging en de beschutting van de berg is het klimaat er heel aangenaam. Tijdens de heetste periode in de zomer is het in Muslone vaak net wat koeler. In het najaar en in de wintermaanden voelt het juist wat zachter aan, waardoor je zelfs dan geregeld lekker buiten kunt zitten.

Vanaf het meer bereik je Muslone met de auto via een rustige en goed begaanbare weg in ca. 10 minuten.

Meer informatie over de villa’s van Borgo Al Tempo Perduto

SFEERIMPRESSIE VAN MUSLONE

Booking portals

Boek uw verblijf bij ons rechtstreeks en bespaar minstens 20%!

Misschien heeft u ons gezien op een van de bekende booking portals en bent u toen gaan googelen en zo op onze website terecht gekomen? Super! Hier treft u alle informatie waar u naar op zoek bent én boekt u uw verblijf bij ons direct! Met rechtstreeks boeken bespaart u minimaal 20%.

Hoe dat kan?

Denk aan de commissies die de booking portals hanteren. En de toeslagen die ze rekenen voor bijvoorbeeld ‘gratis’ annuleren tot 30 dagen voor check-in datum. De miljarden-winsten die ze maken komen ergens vandaan.

Bent u een Genius?

Maar u denkt misschien, ik krijg korting. Nou, dat lijkt maar zo. Deze korting wordt uiteraard eerst bij de prijs opgeteld. Een booking-portal kán geen korting geven. Zij zijn immers niets meer dan een tussenpersoon. De ‘korting’ komt dus van de accommodatie en die verdisconteert deze vooraf in zijn prijzen. Bent u een echte genius, dan boekt u rechtstreeks!

Een voordeel van €400 tot €500

U bespaart op een verblijf van een week in het hoogseizoen al snel zo’n vier tot vijfhonderd euro. Daar gaat u toch liever iets leuks voor doen tijdens uw vakantie! Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk etentje in een van de toprestaurants in Gargnano of elders aan het Gardameer of een leuke outdoor activiteit? U vindt een complete up-to-date lijst van onze aanbevelingen in de info-map van uw vakantiehuis.