Previous slide
Next slide

borgo di charme a picco sul  lago

Loin du tumulte de la vie moderne, au milieu de la beauté typique d’un village italien médiéval

Itinéraires de randonnée

Divers itinéraires de randonnée partent directement de Muslone. Par exemple à Sasso, une autre frazione de Gargnano ou à Piovere, une frazione de Tignale. De beaux itinéraires de randonnée qui vous mèneront à travers la montagne vers d’autres villages de montagne authentiques. Difficile mais très bien faisable. Egalement pour les enfants sportifs.

Découvrez la belle nature et les plus beaux endroits autour du lac de Garde et profitez des vues les plus spectaculaires sur le lac.

ATMOSPHERE ITINÉRAIRES DE RANDONNÉE

Booking portals

Boek uw verblijf bij ons rechtstreeks en bespaar minstens 20%!

Misschien heeft u ons gezien op een van de bekende booking portals en bent u toen gaan googelen en zo op onze website terecht gekomen? Super! Hier treft u alle informatie waar u naar op zoek bent én boekt u uw verblijf bij ons direct! Met rechtstreeks boeken bespaart u minimaal 20%.

Hoe dat kan?

Denk aan de commissies die de booking portals hanteren. En de toeslagen die ze rekenen voor bijvoorbeeld ‘gratis’ annuleren tot 30 dagen voor check-in datum. De miljarden-winsten die ze maken komen ergens vandaan.

Bent u een Genius?

Maar u denkt misschien, ik krijg korting. Nou, dat lijkt maar zo. Deze korting wordt uiteraard eerst bij de prijs opgeteld. Een booking-portal kán geen korting geven. Zij zijn immers niets meer dan een tussenpersoon. De ‘korting’ komt dus van de accommodatie en die verdisconteert deze vooraf in zijn prijzen. Bent u een echte genius, dan boekt u rechtstreeks!

Een voordeel van €400 tot €500

U bespaart op een verblijf van een week in het hoogseizoen al snel zo’n vier tot vijfhonderd euro. Daar gaat u toch liever iets leuks voor doen tijdens uw vakantie! Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk etentje in een van de toprestaurants in Gargnano of elders aan het Gardameer of een leuke outdoor activiteit? U vindt een complete up-to-date lijst van onze aanbevelingen in de info-map van uw vakantiehuis.