Previous slide
Next slide

borgo di charme a picco sul lago

Weg von der Hektik, inmitten der Schönheit eines typisch alten italienischen Dorfes

Haben Sie noch Fragen?

Wir stehen gerne zu Ihrer Verfügung:

Tel. +31 6 53 48 73 63

Sie können uns natürlich auch via Mail erreichen: info@altempoperduto.com

Oder benützen Sie das untenstehende Formular.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Borgo Al Tempo Perduto
Via dei Greggi 12
25084 Muslone – Gargnano (BS)
Frazione: Muslone
Gardasee – Italien

+31 6 53487363
info@altempoperduto.com
www.altempoperduto.com

Booking portals

Boek uw verblijf bij ons rechtstreeks en bespaar minstens 20%!

Misschien heeft u ons gezien op een van de bekende booking portals en bent u toen gaan googelen en zo op onze website terecht gekomen? Super! Hier treft u alle informatie waar u naar op zoek bent én boekt u uw verblijf bij ons direct! Met rechtstreeks boeken bespaart u minimaal 20%.

Hoe dat kan?

Denk aan de commissies die de booking portals hanteren. En de toeslagen die ze rekenen voor bijvoorbeeld ‘gratis’ annuleren tot 30 dagen voor check-in datum. De miljarden-winsten die ze maken komen ergens vandaan.

Bent u een Genius?

Maar u denkt misschien, ik krijg korting. Nou, dat lijkt maar zo. Deze korting wordt uiteraard eerst bij de prijs opgeteld. Een booking-portal kán geen korting geven. Zij zijn immers niets meer dan een tussenpersoon. De ‘korting’ komt dus van de accommodatie en die verdisconteert deze vooraf in zijn prijzen. Bent u een echte genius, dan boekt u rechtstreeks!

Een voordeel van €400 tot €500

U bespaart op een verblijf van een week in het hoogseizoen al snel zo’n vier tot vijfhonderd euro. Daar gaat u toch liever iets leuks voor doen tijdens uw vakantie! Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk etentje in een van de toprestaurants in Gargnano of elders aan het Gardameer of een leuke outdoor activiteit? U vindt een complete up-to-date lijst van onze aanbevelingen in de info-map van uw vakantiehuis.