Previous slide
Next slide

borgo di charme a picco sul lago

Weg van de drukte en te midden van de schoonheid van een typisch Italiaans middeleeuws dorpje

Arrangementen

Wij bieden de volgende arrangementen aan:

Weekbasis                  7 nachten van vrijdag tot vrijdag of van zaterdag tot zaterdag
Lang weekend          3 nachten van vrijdag tot maandag of van zaterdag tot dinsdag
Midweek                       4 nachten van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag

  • Het is ook mogelijk om meerdere aaneengesloten periodes te boeken, bijvoorbeeld een week en een lang weekend of meerdere weken achter elkaar.
  • Ook is het mogelijk om 7 nachten te boeken van maandag tot maandag of van dinsdag tot dinsdag. Selecteer daarvoor eerst een midweek en vervolgens een daarop aansluitend lang weekend.
  • In juli en augustus kan enkel op weekbasis worden geboekt.

– Check-in vanaf: 16:00u / Check-out: voor 10:00u
– Borg: € 300,00
– Eindschoonmaak: € 125,00

Diensten inbegrepen in de prijs
Water, elektriciteit, climate control, gebruik van ligbedden, parasols, satelliet-tv, draadloos internet, koelkast, vaatwasser, oven, een kluisje in de villa’s, beddengoed en handdoeken, parking. Handdoek-wissel halverwege de week (bij een verblijf van 7 nachten)

Wat mag je verder nog verwachten?
Uw comfort is onze prioriteit! Bij aankomst treft u uw villa uiteraard schoon aan en zijn de bedden opgemaakt. In de badkamers zijn handdoeken en toiletpapier aanwezig. In de keuken vindt u handdoeken, theedoeken, schoonmaakdoekjes, schoonmaakmiddelen, etc. en daarnaast enkele basisproducten zoals een fles mineraalwater in de koelkast, koffie, thee, suiker, peper & zout, olijfolie. En om te toasten op een prettig verblijf zal ook een goede fles wijn uiteraard niet ontbreken. 

Boeken
Op het moment van boeken vragen wij om een aanbetaling van 30%. Betaling vindt plaats via de aangeboden betaalmethodes in de boekingsmodule van deze website. 

Annulering:

  • ≥ 60 dagen voor aankomstdatum, 100% restitutie
  • 60 – 30 dagen voor aankomstdatum, 70% restitutie
  • < 30 dagen voor aankomstdatum of “no show”, 0% restitutie
  • In geval van vroegtijdig vertrek brengen wij 100% van het resterende verblijf in rekening

Booking portals

Boek uw verblijf bij ons rechtstreeks en bespaar minstens 20%!

Misschien heeft u ons gezien op een van de bekende booking portals en bent u toen gaan googelen en zo op onze website terecht gekomen? Super! Hier treft u alle informatie waar u naar op zoek bent én boekt u uw verblijf bij ons direct! Met rechtstreeks boeken bespaart u minimaal 20%.

Hoe dat kan?

Denk aan de commissies die de booking portals hanteren. En de toeslagen die ze rekenen voor bijvoorbeeld ‘gratis’ annuleren tot 30 dagen voor check-in datum. De miljarden-winsten die ze maken komen ergens vandaan.

Bent u een Genius?

Maar u denkt misschien, ik krijg korting. Nou, dat lijkt maar zo. Deze korting wordt uiteraard eerst bij de prijs opgeteld. Een booking-portal kán geen korting geven. Zij zijn immers niets meer dan een tussenpersoon. De ‘korting’ komt dus van de accommodatie en die verdisconteert deze vooraf in zijn prijzen. Bent u een echte genius, dan boekt u rechtstreeks!

Een voordeel van €400 tot €500

U bespaart op een verblijf van een week in het hoogseizoen al snel zo’n vier tot vijfhonderd euro. Daar gaat u toch liever iets leuks voor doen tijdens uw vakantie! Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk etentje in een van de toprestaurants in Gargnano of elders aan het Gardameer of een leuke outdoor activiteit? U vindt een complete up-to-date lijst van onze aanbevelingen in de info-map van uw vakantiehuis.