Previous slide
Next slide

borgo di charme a picco sul lago

Weg van de drukte en te midden van de schoonheid van een typisch Italiaans middeleeuws dorpje

Aanvraagformulier

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in een verblijf bij Boro Al Tempo Perdulo! En wat goed dat u rechtstreeks contact met ons legt! U bespaart hiermee tot wel 25% ten opzichte van de bekende online booking platforms. We helpen u graag bij het plannen van uw onvergetelijke vakantie. Vul hieronder de gevraagde gegevens in en u ontvangt z.s.m een persoonlijk en op maat gesneden voorstel. We kijken uit naar uw aanvraag!

VERBLIJFSVOORKEUREN

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Bedankt!

Voor het aanvragen van een verblijf. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Booking portals

Boek uw verblijf bij ons rechtstreeks en bespaar minstens 20%!

Misschien heeft u ons gezien op een van de bekende booking portals en bent u toen gaan googelen en zo op onze website terecht gekomen? Super! Hier treft u alle informatie waar u naar op zoek bent én boekt u uw verblijf bij ons direct! Met rechtstreeks boeken bespaart u minimaal 20%.

Hoe dat kan?

Denk aan de commissies die de booking portals hanteren. En de toeslagen die ze rekenen voor bijvoorbeeld ‘gratis’ annuleren tot 30 dagen voor check-in datum. De miljarden-winsten die ze maken komen ergens vandaan.

Bent u een Genius?

Maar u denkt misschien, ik krijg korting. Nou, dat lijkt maar zo. Deze korting wordt uiteraard eerst bij de prijs opgeteld. Een booking-portal kán geen korting geven. Zij zijn immers niets meer dan een tussenpersoon. De ‘korting’ komt dus van de accommodatie en die verdisconteert deze vooraf in zijn prijzen. Bent u een echte genius, dan boekt u rechtstreeks!

Een voordeel van €400 tot €500

U bespaart op een verblijf van een week in het hoogseizoen al snel zo’n vier tot vijfhonderd euro. Daar gaat u toch liever iets leuks voor doen tijdens uw vakantie! Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk etentje in een van de toprestaurants in Gargnano of elders aan het Gardameer of een leuke outdoor activiteit? U vindt een complete up-to-date lijst van onze aanbevelingen in de info-map van uw vakantiehuis.